Wij zijn zeer tevreden! In de week voor onze vakantie heeft Martin met z’n team 24 zwarte hoog rendement zonnepanelen geplaatst. Na terugkomst van drie weken vakantie, waar het niet altijd even zonnig was, bleek al een opbrengst van 600 KWh. Een bevestiging van ons besluit om met zonnepanelen de energielasten direct te verminderen.
Door positieve ervaringen met Martin voor het CV-onderhoud en overige installatiewerkzaamheden was het vanzelfsprekend om hem -naast enkele andere aanbieders- ook een offerte te laten uitbrengen voor het plaatsen van zonnepanelen.
Martin is misschien niet de goedkoopste, maar wij hebben een goed gevoel bij zijn vakkennis, betrokkenheid, geleverde kwaliteit, service en betrouwbaarheid ten aanzien van gemaakte afspraken.
Martin heeft na het adviesgesprek en wat voorbereidende werkzaamheden binnen twee dagen de panelen op ons hoge en steile dak (ZZO) geplaatst. Uiteraard met omvormer in het CV-hok en aanp***ngen in de meterkast. Het ziet er allemaal goed uit, is netjes afgewerkt en werkt prima.
Complimenten voor het vakwerk en op naar een zonnige toekomst in Nederland!

Fam. Jonge Poerink