:

Zonzaak is onderdeel van


Martin Koopman Installatietechniek

Investeer slim

Recensies

Rob van Zanten
zonnepanelen tevreden
ook wij hebben een zonneinstallatie laten plaatsen door Martin, Leuke club en mooi gemonteerd, goed meegedacht en een fijn werkende installatie! Blij mee!
Marinus Timmerije
plaatsen zonnepanelen en zonnestroomboiler
Eerst waren we met een andere leverancier in zee gegaan maar naar twee pogingen lieten zo ons weten het niet voor elkaar te krijgen om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Het bijzondere van dit dak is de manier van isoleren, namelijk direct onder de dakpannen zijn recapan isolatie geplaatst. Na een goed adviesgesprek met martin koopman had hij de oplossing hoe je zonnepanelen kunt plaatsen op di...
Ruud Sniekers
Zonnepanelen zonzaak
We hebben de zonnepanelen nu bijna een half jaar op ons dak. We zijn er erg tevreden over. Het gehele systeem functioneert perfect, geen enkele storing tot dusver. De opbrengst is tot nu toe zelfs iets meer dan we verwacht hadden. Verder zijn we ook erg tevreden over het gehele traject van aanschaf. Vanaf onze eerste vraag om informatie tot en met de levering en plaatsing zijn we uitstekend gead...

8 Zwarte zonnepanelen met Enecsys omvormers. 05-2013.

Deze panelen hebben we in mei 2013 geplaatst, er is per 2 panelen een omvormer van Enecsys geplaatst.De reden hiervoor is de lange schoorsteen van de buren en de schoorsteen van de klant  die allebei een behoorlijke strook schaduw maken op het dak.

We hebben deze opstelling in de gaten gehouden omdat we meer inzicht wilden hebben van de werkelijke invloed van schaduw.Een soort praktijk test .Het leuke van Enecsys is dat de panelen per 2 uit te lezen zijn, het bleek al gauw dat de onderste 2 panelen 20% minder opbrengst hadden dan de bovenste.In overleg met de klant hebben we ,kosteloos, de onderste 2 panelen omhoog gelegd zodat de invloed van schaduw een stuk minder is. Dit is een voorbeeld van het Enecsys dashboard zoals dat op de computer en Iphone is uit te lezen.

 

Last modified on zondag, 22 juni 2014 10:09

Contact Zonzaak

Zonzaak.nl
Soetersveldweg 4
7151 JA Eibergen
Berkelland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voor vragen bel:
Tel: 0545-478266

Storingsdienst:0545-478266

Routeplanner Zonzaak

Vul uw adres in en u krijgt een routebeschrijving naar onze showroomSocial Media Zonzaak

Mailing Zonzaak

Wij versturen met enige regelmaat een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over energiebesparing in het algemeen.

Vul hieronder uw email-adres in als u deze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen.

Uw e-mail*


Zekerheid Zonzaak

Zonzaak is uiteraard lid van
Uneto VNI.

Voor uw zekerheid!

Zonzaak is onderdeel van
Martin Koopman Installatietechniek