Martin heeft tot volle tevredenheid onze cv-ketel in onderhoud en toen wij aan zonnepanelen dachten, hebben we hem als eerste om advies gevraagd, want we wisten wat we aan hem hadden: goede service, goed werk en afspraken worden altijd nagekomen. Hij is een avond bij ons thuis gekomen, heeft diverse mogelijkheden aangegeven en advies gegeven.

Vervolgens heeft hij het dak opgemeten en een tekening gemaakt van diverse aantallen panelen en opstellingen. Dit resulteerde in een offerte en we hebben die direct geaccepteerd zonder nog naar een ander te gaan.

Martin gaf ons een eerlijk beeld: hij spiegelde het niet mooier voor dan het was en gaf op een duidelijke manier de verschillen tussen panelen, omvormers en opstellingen weer. In één dag werden de panelen en omvormer geplaatst, wat best een klus was (23 stuks op een oud boerderijtje).

Nog even een slechte panlat en wat dakpannen vervangen en de zon kon zijn werk doen. De opbrengst is eigenlijk boven verwachting en we zijn dan ook zeer tevreden over de installatie en werkwijze van Martin.

We hebben hem dan ook al bij diverse mensen aangeraden.

Ton & Marianne Blankenstein